Gratis bezorgd vanaf 99 euro Levering binnen 1 tot 3 werkdagen Beoordeeld met 9.4 / 10 30 dagen bedenktijd

Inbouwbranders

Op zoek naar handige inbouwbranders voor jouw vuurtafel? Beleef gezellige zomeravonden in de buitenlucht met een sfeervolle vuurtafel. Wist je dat steeds meer mensen ervoor kiezen om zelf een vuurtafel te maken? Dat kan heel gemakkelijk door een losse inbouwbrander in je (oude) tafel te bouwen of ga zelf aan de slag en ontwerp je nieuwe vuurtafel met bijvoorbeeld houten steigerplanken. Creëer warmte en sfeer met een van onze losse inbouwbranders van topkwaliteit. Op Onlinetuingigant.nl koop je losse inbouwbranders van topmerken als Enjoy Fires, Happy cocooning en Easyfires

Lees meer
Inbouwbrander
Filters
Kleur
Materiaal
Productvorm
Prijs
Merken
Open Filtermenu
Sorteer op:

Wat is een inbouwbrander?

Je zou ervoor kunnen kiezen om een kant-en-klare vuurtafel te kopen. Maar met een inbouwbrander van onlinetuingigant.nl creëer je eenvoudig de best passende tafel voor in jouw tuin. Een inbouwbrander is ook wel bekend onder de termen (losse) brander vuurtafel, tafelvuur of ingebouwde gashaard. 

De inbouwbranders bevatten regelknoppen waarmee de hoogte van de vlammen geregeld kan worden. Zo wordt er binnen no time een heerlijke sfeer gecreëerd en is je terras heerlijk warm.

Zelf een vuurtafel maken:

In ons assortiment zijn verschillende soorten en maten beschikbaar zodat er voor iedere formaat een passend exemplaar gevonden wordt. Een inbouwbrander is dé ideale oplossing om de sfeer en warmte van een buitenhaard te creëren vanuit jouw (oude) salontafel of eettafel. Het creëren van je eigen vuurtafel kan heel gemakkelijk met een van onze losse inbouwbranders. De verschillende modellen van merken als Enjoy Fires en Happy Cocooning vind je in verschillende maten van 320x320x150mm tot 1500x250x150mm. De meeste modellen bevatten een bijgeleverde mal zodat er gemakkelijk een gat kan worden gezaagd voor het juiste formaat. Tip! Bewaar het uitgezaagde stuk hout, dit kan altijd weer gebruikt worden om de tafel eventueel op een later moment weer af te dichten.

Al onze inbouwbranders voldoen aan strenge veiligheidseisen en zijn CE-gekeurd!

Voordelen van een inbouwbrander

  • Met een inbouwbrander kan heel gemakkelijk een vuurtafel gemaakt worden. Een vuurtafel kan gemaakt worden van een oude salon- of eettafel. Er kan ook gekozen worden om met bijvoorbeeld steigerhouten planken een vuurtafel te creëren. Zo creëer je met een losse brander een vuurtafel geheel naar eigen smaak.  
  • Het voordeel van de losse gasbrander is dat deze heel gemakkelijk aan- en uitgezet kan worden. Naast het gemakkelijk aan- en uitzetten heb je met een inbouwbrander ook geen last van rook of as. Bij een vuurkorf bijvoorbeeld is dat wel even anders. Zo is er met een inbouwbrander ook minder brandgevaar.
  • Met een tafel met inbouwbrander heb je geen last van stinkende kleren, prikkende ogen of vuur vonken tijdens een gezellig buiten avondje. 
  • De brander vuurtafel kan ook gebruikt worden als normale tafel. 

Brander vuurtafel maken met onlinetuingigant.nl

Heel gemakkelijk zelf je brander vuurtafel maken kan met de inbouwbranders van onlinetuingigant.nl. Met een ruim aanbod hebben wij de geschikte inbouwbrander voor jouw vuurtafel. Bescherm je brander vuurtafel met een van onze beschermhoezen of deksels. Liever een kant-en-klare vuurtafel? Neem dan zeker een kijkje tussen onze verschillende modellen van merken als Enjoyfires, Easyfires of Happy Cocooning. Twijfel je over de geschikte inbouwbrander voor jouw tafel? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Onze productspecialisten adviseren je gratis en vrijblijvend.  

Contact
Aan het laden...