Gratis bezorgd vanaf 99 euro Levering binnen 1 tot 3 werkdagen Beoordeeld met 9.4 / 10 30 dagen bedenktijd

Vuurtafels op gas voor in je tuin 

Vuurtafels zijn een geweldige manier om wat extra warmte en sfeer toe te voegen aan je achtertuin. Ze bieden niet alleen een plek om samen te komen en te ontspannen, maar ze kunnen ook een prachtig middelpunt zijn voor je buitenruimte. Er zijn veel verschillende soorten vuurtafels om uit te kiezen, waaronder die van aluminium, cortenstaal of andere materialen. Elk heeft zijn eigen unieke voor- en nadelen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen die bij je interieur passen. Benieuwd welke vuurtafels op gas pérfect voor jouw tuin zijn?

Lees meer
Vuurtafels
Filters
Kleur
Materiaal
Productvorm
Verrijdbaar
Prijs
Merken
Open Filtermenu
Sorteer op:
Gratis bezorgd vanaf 99 euro
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beoordeeld met 9.4/ 10
Webwinkel keur

Een vuurtafel voor buiten met een ingebouwde gasbrander

Een tafelhaard met gas heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten vuurtafels. Ten eerste is het de meest efficiënte manier om warmte op te wekken. Ten tweede is het de veiligste manier om van een vuurtje op tafel te genieten. Er zijn geen lucifers of aanstekers nodig en er is geen gevaar voor per ongeluk brand. Ten derde is het de handigste manier om van een vuur te genieten. Het is niet nodig om hout te verzamelen of een vuurplaats aan te steken. Gewoon de gaskraan opendraaien en je bent klaar om te gaan. Een gashaardtafel is het meest veelzijdige type vuurtafel. Het kan zowel voor koken als voor verwarming worden gebruikt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor diegenen die hun vuurtafel het hele jaar door willen gebruiken.

Lees hier meer over: inbouwbrander vuurtafel!

Aluminium vuurtafels

Aluminium vuurtafels zijn een populaire keuze, dankzij hun strakke en stijlvolle design. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, super handig dus als je eens op een andere plek in de tuin wilt zitten. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een reeks kleuren, zodat je de perfecte match voor je buitenruimte kunt vinden.

Aluminium is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen de natuurlijke elementen, waardoor het een uitstekende keuze is voor vuurtafels. Het roest of corrodeert niet, dus je tafel ziet er jaar na jaar goed uit. Aluminium is ook een hittebestendig materiaal, hierdoor blijft de tafel koel genoeg om aan te raken, zelfs als het vuur brandt.

Cortenstalen buitenhaard gas tafel

Cortenstalen vuurtafels zijn een andere populaire keuze vanwege hun vele voordelen. Ten eerste zijn ze gemaakt van weerbestendig staal, wat betekent dat ze zelfs de zwaarste weersomstandigheden aankunnen. Ten tweede hebben ze een prachtige rustieke afwerking, die elke tuin een vleugje elegantie geeft. Ten derde is cortenstaal een staalsoort die een natuurlijke beschermlaag vormt, waardoor je tafel er jarenlang mooi uit blijft zien. Ook is cortenstaal duurzaam, dus je kunt met een goed gevoel voor deze optie kiezen. Ten slotte zijn deze tafels van lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen.

Onderhoud van het product 

Als het gaat om het onderhoud van je buitenhaard gastafel zijn er bij ons twee verschillende soorten: de aluminium en cortenstalen exemplaren. Het onderhoud is bij beide zeer eenvoudig. Je kunt ze namelijk beide na gebruik afdoen met een vochtige doek. Ook kun je gebruik maken van een doek en een sopje. Verder is er géén onderhoud vereist.

Andere voordelen zijn:

- Voegt warmte en sfeer toe aan je achtertuin;
- Kan worden gebruikt voor koken en verwarmen;
- Verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen;
- Voegt persoonlijkheid en karakter toe aan je tuin;
- Kan worden gebruikt als een centraal punt voor je buitenruimte;
- Geeft je een plek om te ontspannen.

Vuurtafels op gas koop je bij Onlinetuingigant.nl 

Dus waar wacht je op? Neem een kijkje in ons assortiment en voeg vandaag nog een vuurtafel op gas toe aan je tuin. Je zult er geen spijt van krijgen! Welk type gas haardtafel je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat het een vleugje stijl en warmte toevoegt aan je tuin! Heb je toch nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact
Aan het laden...