Gratis bezorgd vanaf 99 euro Levering binnen 1 tot 3 werkdagen Beoordeeld met 9.4 / 10 30 dagen bedenktijd

Verzending

Je wilt jouw bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. En wij vinden snelle service en een heldere communicatie van belang!

Levertijd

Vrijwel alle artikelen uit ons assortiment hebben wij zelf op voorraad en kunnen dus nog dezelfde dag worden verzonden wanneer u op werkdagen vóór 12.00 uur bestelt. In de meeste gevallen heb je het pakket dan de volgende werkdag al in huis. Helaas kunnen wij je niet van tevoren zeggen tijdens welk dagdeel je bestelling zal worden bezorgd.

Helaas is het voor ons niet mogelijk om te bezorgen op campings, zorgcomplexen of gemeenschappelijke tuinen.

Zaterdaglevering

In veel gevallen wordt een op vrijdag vóór 12.00 uur besteld pakket al wel op zaterdag bezorgd. Verzending van een pakket via DHLFORYOU.NL is namelijk mogelijk wanneer het pakket maximaal 80 x 40 centimeter groot is en maximaal 10 kilogram weegt. De inhoud mag niet groter zijn dan 60 liter.

Omdat ons assortiment voor een deel bestaat uit artikelen waarbij de afmetingen en het gewicht hoger liggen, houden wij voor de zekerheid bovenstaande levertijden aan. In veel situaties pakt dit echter gunstiger uit en kan je je pakket al op zaterdag in ontvangst nemen!

Omdat we weten dat DHL niet altijd de volgende dag kan leveren geven wij je ook niet die garantie. Wij geven je wel de garantie dat wij het pakket, indien je bestelt op werkdagen voor 12.00u, dezelfde dag aanbieden bij DHL. Op dit moment levert DHL 95% van de pakketten op tijd af.

Volgen van je bestelling

Je kunt het verloop van het verzendtraject volgen met een zogenaamd 3S-nummer op de website van DHL (Track&Trace). Je krijgt dit nummer per e-mail toegezonden zodra jouw bestelling is verzonden.

Verzending naar België

We verzenden ook bestellingen naar België. Bestel je vanuit België dan gelden dezelfde levertijden, met uitzondering van de zaterdaglevering. DHLFORYOU levert in België helaas niet op zaterdag. De levertijd naar België bedraagt normaliter 1 werkdag.

 

Verzendkosten

Onlinetuingigant.nl houdt het graag eenvoudig. Je betaalt géén verzendkosten bij een bestelling boven de € 99,-. Voor alle overige bestellingen binnen Nederland betaal je slechts € 6,95 per bestelling. 

Verzendkosten België

- Pakket zending: € 6,95
- Pallet Zending: € 60,00

Verzendkosten Duitsland

- Pakket zending: Op aanvraag
- Pallet zending: Op aanvraag

Je kunt bij de kassa aangeven dat je in Duitsland woonachtig bent. Voor palletzendingen naar Duitsland gelden andere tarieven. Neem in dat geval contact met ons op.

Verzendkosten overige landen Europa

- Pakket zending: Op aanvraag
- Pallet zending: Op aanvraag

Je kunt bij de kassa aangeven in welk land je woonachtig bent. Voor palletzendingen naar landen buiten Nederland en België gelden andere tarieven. Neem in dat geval contact met ons op.

Bestelling zelf afhalen

Bij Onlinetuingigant.nl kan je je bestelling eventueel ook zelf komen ophalen. Dit kan op werkdagen van 9.00u. tot 17.00u. Wel dien je hiervoor een afspraak te maken met één van onze medewerkers. Zij zullen de afspraak altijd nog even bevestigen per e-mail. Je kunt bij de kassa aangeven of je je bestelling wilt komen afhalen. Er worden dan géén verzendkosten in rekening gebracht.

Bestellingen vanaf € 99,00 worden in Nederland gratis thuisbezorgd!

Heb je vragen over de verzendkosten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Contact
Aan het laden...