Plantenbak Atlas Rond - Cortenstaal (1500x800mm)

Plantenbak Atlas Rond - Cortenstaal (1500x800mm)

Plantenbak Atlas Rond - Cortenstaal (2000x600mm)

Plantenbak Atlas Rond - Cortenstaal (2000x600mm)

Plantenbak Atlas Rond - Cortenstaal (2000x400mm)

Deze unieke plantenbak "Atlas Rond" van het Nederlandse merk Adezz is volledig gemaakt uit cortenstaal. Het cortenstaal geeft de bloembak een originele uitstraling! 

€ 757,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CT1.3

Plantenbak Atlas Rond -CT1.3 (Cortenstaal)

Deze unieke plantenbak "Atlas Rond" van het Nederlandse merk Adezz is volledig gemaakt uit cortenstaal. Deze plantenbakken van het type Atlas zijn allemaal rond. Het cortenstaal geeft de bloembak een originele uitstraling! 

Voor de benodigde afwatering zitten er in de bodem cirkels (verbonden met een watergoot). Cortenstaal ook wel bekend als weervast staal, is een metaallegering bestaande uit ijzer waaraan koper, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Cortenstaal wordt bij blootstelling aan de buitenlucht bedekt met een beschermende roest laag. Deze natuurlijke vaste roest laag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Kenmerkend voor cortenstaal is de bruinoranje roestkleur en de lange levensduur. 

Belangrijk:

- Producten worden ongeroest aangeleverd.
- Zorg voor een goede afwatering (gaten in bodem standaard af-productie), er mag geen overtollig water in de plantenbak blijven staan, omdat het materiaal dan op den duur kan gaan doorroesten door combinatie zuurstof en aarde.
- Geen hydrokorrels gebruiken aangezien deze vocht vasthouden
- Producten dienen na levering direct uitgepakt te worden zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is. Dit kan onregelmatige roest en vlekken veroorzaken.

Beplantingsadvies:

- De bodem voorzien van een laag kiezels Ø35 mm sortering
- Géén overlooppijpje gebruiken (er mag geen water in de bak blijven staan)
- Hierover een waterdoorlatend anti-worteldoek
- Hierop aarde die geschikt is voor het type beplanting

De Plantenbak Atlas Rond - CT1.3 (Cortenstaal) in het kort:

- Onderhoudsarm - Weervast en duurzaam materiaal - Warme en natuurlijke uitstraling - Afmeting: 2000x400mm - Wij gebruiken uitsluitend cortenstaal type S355JOWP - Roest kan gefixeerd worden door het aanbrengen van Owatrol (als het roestproces is gestopt) - 5 jaar garantie

Graag nog even aandacht voor het volgende:

Let op: Het komt voor dat een bepaald type plantenbak van cortenstaal niet direct met een roest-look of zwart geleverd wordt. U zult dan in eerste instantie misschien denken dat u een verkeerd artikel geleverd heeft gekregen. Niets is echter minder waar. Zet u de Plantenbak buiten, dan zal door vochtigheid en/of regen al heel snel een eerste corrosielaag ontstaan. Als je de bakken aan de eigen ontwikkeling overlaat, duurt het ongeveer 4 tot 6 maanden voordat het mooi geroest is. Dit product kan niet geretourneerd worden. 


 Logo Forno

Adezz is een Nederlands bedrijf dat zich met een klein team van vakmensen bezighoudt met het ontwerp en de fabricage van tuinartikelen. Handgemaakt en met de grootste zorg voor design en kwaliteit. Bij Adezz draait alles om puur vakmanschap!

Alle producten van Adezz zijn van hoogwaardige kwaliteit. U zult er jarenlang plezier aan beleven. Alle modellen zijn vervaardigd van maar liefst 2 mm dik cortenstaal. Kortom; Met de stijlvolle producten van Adezz kiest u voor een bijzonder design en hoogwaardige kwaliteit. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Plantenbak Atlas Rond - Cortenstaal (2000x400mm)