Gratis bezorgd vanaf 99 euro Levering binnen 1 tot 3 werkdagen Beoordeeld met 9.4 / 10 30 dagen bedenktijd

Retourneren

Wil je het product niet omruilen, dan kun je het ook eenvoudig retourneren. Voor retourneren gelden echter wel enkele voorwaarden.

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Let op: Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Wij vergoeden al je betalingen, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot je aantoont dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt voor de betaling, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

De meerderheid van onze producten zijn relatief zwaar en groot. Vandaar het niet altijd vanzelfsprekend is dat deze pakketten teruggestuurd kunnen worden vanuit een servicepunt. Het kan daarom zijn dat we een afhaalopdracht voor je gaan inplannen, DHL komt dan tussen 08.00 en 18.00 uur bij je thuis om de spullen op te halen. Je kunt altijd contact met ons opnemen over vragen met betrekking tot ons retourbeleid. Wij helpen je graag!

STANDAARD RETOURFORMULIER INVULLEN

Voor het retourneren van jouw bestelling verzoeken wij je vriendelijk om het standaard retourformulier in te vullen. Je kunt dit formulier hier downloaden, invullen en uitprinten.

Aansluitend dien je dit formulier aan het te retourneren pakket toe te voegen zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Het komt namelijk voor dat klanten een bestelling willen ruilen, het artikel terugzenden, maar geen gegevens vermelden. Voor ons is het dan lastig om na te gaan van wie het pakket afkomstig is.

ADRES VOOR RETOURZENDINGEN:

Onlinetuingigant.nl
Kransakker 18
6003ED Weert
Nederland

VOLDOENDE FRANKEREN

Denk bij het verzenden aan een goede verpakking en voldoende frankering. Wij kunnen helaas geen ongefrankeerde pakketten in ontvangst nemen. Ook nemen wij geen Rembours pakketten in ontvangst die betaald dienen te worden. Jouw pakket dient uiterlijk binnen 14 dagen na annulering bij ons binnen te zijn om te voldoen aan de voorwaarden voor retourneren.

Wij raden je aan een retourzending aangetekend te verzenden om misverstanden achteraf te voorkomen. Na ontvangst van de producten brengen wij je per e-mail op de hoogte.

EEN ARTIKEL ZELF RETOURNEREN

Bij Onlinetuingigant.nl kun je er ook voor kiezen om het artikel zelf af te geven in de showroom. Dit kan op werkdagen van 9.00u. tot 17.00u. Neem altijd eerst contact op met de klantenservice, zodat een eventueel vervangend artikel alvast voor je klaargelegd kan worden.

Uiteraard is het ook mogelijk het geld terug te krijgen. Houd er wel rekening mee dat het aankoopbedrag van een in de showroom met PIN betaald artikel wordt teruggestort op je rekening. Helaas kunnen wij dit niet contant verrekenen.

Betalingen die online hebben plaatsgevonden, bijvoorbeeld met iDEAL, worden teruggestort op de rekening waarmee betaald is. 

Bekijk voor meer informatie ook onze Algemene voorwaarden

Contact
Aan het laden...