Gratis bezorgd vanaf 99 euro Levering binnen 1 tot 3 werkdagen Beoordeeld met 9.4 / 10 30 dagen bedenktijd

Plantenbakken op wielen

Wanneer je kiest voor een plantenbak op wielen dan kies je voor gemak. Je kunt deze namelijk gemakkelijk in de ruimte of tuin verplaatsen. Onze plantenbakken op wielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en maten. Ga je voor een vierkante polyester plantenbak of kies je toch liever een rechthoekige aluminium plantenbak? Wij hebben het allemaal!

Lees meer
Plantenbak op wielen
Filters
Kleur
Materiaal
Productvorm
Verrijdbaar
Prijs
Merken
Open Filtermenu
Sorteer op:
Gratis bezorgd vanaf 99 euro
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beoordeeld met 9.4/ 10
Webwinkel keur

Waarom kiezen voor een bloembak op wielen?

Je tuin reorganiseren en zware bloembakken verplaatsen? Hoe gemakkelijk is het als je dan wieltjes onder je plantenbakken hebt! Zo kun je heel gemakkelijk je plantenbakken verplaatsen en zo je tuin een nieuwe look geven. De bodem van een plantenbak op wielen wordt net wat hoger gemaakt dan bij een andere plantenbak. Doordat de bodem iets hoger wordt geplaatst zijn de wieltjes bijna niet zichtbaar. In de bodem van de plantenbakken zitten cirkels, deze cirkels zijn verbonden met een watergoot deze worden gebruikt voor de benodigde afwatering.

Voor welk materiaal moet ik kiezen?

Onze plantenbakken op wielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor cortenstalen bloembakken. Dit materiaal is ontzettend duurzaam en gaat vele jaren mee. Door de omgezette bovenrand en de natuurlijke kleur krijgt de plantenbak een luxe en tijdloze uitstraling. Naast de verschillende plantenbakken in cortenstaal kan er gekozen worden voor een aluminium bloembak op wielen. Aluminium is een natuurvriendelijk materiaal en volledig recyclebaar, naast deze voordelen gaat het ook nog eens érg lang mee. Naast cortenstaal en aluminium kan er gekozen worden voor een bloembak op wielen van polyester. De plantenbakken van polyester gaan erg lang mee en zijn kleurvast. Naast de verschillende materialen heeft onlinetuingigant.nl een groot aanbod aan verschillende afmetingen. Zo vind je altijd de geschikte bloembak op wielen voor in jouw tuin.

De plantenbakken zijn allemaal onderhoudsvriendelijk. Wel is het aan te raden om minimaal 2 keer per jaar de plantenbakken te behandelen met ons onderhoudsmiddel. Het onderhoudsmiddel zorgt ervoor dat het vuil dat zich in de poriën bevindt er uit komt. Daarna kun je de bloembak behandelen met een protector zodat er een beschermende waslaag ontstaat.

Hoeveel kilo kan mijn verrijdbare plantenbak dragen?

Het gewicht dat jouw plantenbak op wielen kan dragen verschilt per formaat en materiaal. Wanneer er gekozen wordt voor een cortenstalen plantenbak van 2000x500x600mm kunnen de wieltjes tot wel 450 kg dragen! Echter is het maken van deze plantenbakken maatwerk waardoor dit enige tijd in beslag neemt.

Een ruime collectie plantenbakken op maat!

Onze plantenbakken op wielen worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor kunnen de producten soms een levertijd hebben van ongeveer vijf weken. Onze plantenbakken op wielen geven een warme en natuurlijke uitstraling aan jouw tuin. De verrijdbare plantenbakken hebben tot wel 5 jaar garantie! Mocht je twijfelen over de geschikte plantenbak voor jou? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen. Onze productspecialisten adviseren je graag over de verschillende materialen, maten en mogelijkheden.

Kies je toch liever voor een plantenbak zonder wielen? Neem dan eens een kijkje naar onze verschillende categorieën. Zo hebben we plantenbakken gemaakt van onder andere hoogglans, beton of hardhout.

Contact
Aan het laden...