Gratis bezorgd vanaf 99 euro Levering binnen 1 tot 3 werkdagen Beoordeeld met 9.4 / 10 30 dagen bedenktijd

Cortenstaal plantenbak

Op zoek naar een plantenbak van cortenstaal? Dan ben je bij Onlinetuingigant.nl op het juiste adres. Met een stijlvolle plantenbak van cortenstaal creëer je sfeer in iedere tuin. De oranje/bruine roestkleur brengt een warme en robuuste uitstraling naar je tuin en is daarmee een ware blikvanger. Op onze webshop vind je de mooiste plantenbakken in diverse vormen en maten.

Lees meer
Cortenstaal Plantenbak
Filters
Kleur
Materiaal
Productvorm
Verrijdbaar
Eigenschappen
Materiaal Dikte
Prijs
Merken
Open Filtermenu
Sorteer op:
Gratis bezorgd vanaf 99 euro
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Beoordeeld met 9.4/ 10
Webwinkel keur

Kenmerken cortenstaal 

Cortenstaal is een duurzaam materiaal welke jaren mee gaat. Het is een metaal bestaande uit ijzer waar koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom aan toegevoegd zijn. Wanneer een cortenstalen plantenbak geleverd wordt is deze ongeroest. Cortenstaal is een van de enige ijzersoorten waarvan je wilt dat deze juist gaat roesten. Door de omstandigheden buiten ontwikkelt het cortenstaal een dikke oxidelaag. Deze laag geeft de plantenbak haar oranje/bruine roestkleur. Het ontwikkelen van deze laag en haarkleur zal zo’n 4 tot 6 maanden duren. De oxidehuid voorkomt het verdere roestproces van het materiaal. Hierdoor kun jij jarenlang genieten van jouw bloembak. De groene kleur van je planten steekt mooi af met de roestbruine kleur waardoor je plantenbak altijd mooi tot zijn recht komt. Iedere bloembak van cortenstaal is dan ook uniek. Het roestproces van de plantenbakken is namelijk afhankelijk van diverse factoren. Door de verschillende invloeden als regen, luchtvochtigheid, wind en verschillende temperaturen krijgt iedere cortenstalen plantenbak een uniek roest patroon.

is een Cortenstaal plantenbak toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan eens onze andere plantenbakken. Naast cortenstaal heb je bij ons de keuze uit nog vele andere materialen. Met onder andere materialen als hardhout, beton en polyester vind je bij ons altijd de juiste bloembak die bij jou past.

Cortenstalen plantenbakken in alle vormen én maten

Op onze website vind je een ruim aanbod aan cortenstalen plantenbakken in verschillende vormen en maten. De formaatkeuze is vaak afhankelijk van de beschikbare ruimte of het type planten. Onze cortenstalen plantenbakken zijn verkrijgbaar in vierkant, rond, ovaal, rechthoekig, schuin rond. Binnen deze vormen worden er ook nog diverse afmetingen aangeboden, zo hebben wij altijd het juiste formaat voor in jouw tuin. Ga voor een rechthoekige bloembak om verschillende gedeelten in je tuin af te scheiden of kies voor hoge bloembakken voor bij de entree. Door de natuurlijke kleur zorgt de plantenbak voor een warm welkom. Daarnaast kun je ook kiezen voor een plantenbak zonder bodem, deze zijn perfect om te gebruiken als rand om bijvoorbeeld een boom heen.

Wil jij je plantenbak gemakkelijk kunnen verplaatsen in je tuin? Ga dan voor onze cortenstalen plantenbakken op wielen! De wieltjes worden verzonken in de bodem waardoor deze amper zichtbaar zijn.

Plantenbak cortenstaal bestellen op onlinetuingigant.nl

Op onlinetuingigant.nl zul je nooit te veel betalen voor je cortenstalen plantenbak. Al onze producten worden aangeboden tegen een eerlijke scherpe prijs waardoor je nooit teveel zult betalen. Daarnaast hebben al onze bloembakken een garantie van 5 jaar. Kom je er niet helemaal aan uit of heb je andere vragen over een van onze tuinartikelen? Onze productspecialisten helpen je graag verder. Onze klantenservice helpt je graag!

Contact
Aan het laden...