HEATSTRIP

Het Australische merk Heatstrip bestaat al meer dan dertig jaar en produceert veel bijzondere elektrische vormen van terrasverwarming. Het eerste model, de Heatstrip indoor, was ontworpen om alleen binnenshuis te gebruiken en werd meteen een succes. Een logisch vervolg was de ontwikkeling van een verwarming voor buitenshuis. Er zijn inmiddels vier verschillende series van veranda terrasverwarmers: Elegance, Design, Max en de in 2019 geïntroduceerde Intense. Daarnaast is er voor de zwaardere weersomstandigheden een unique gas-heater ontwikkeld. Wat uw wensen ook zijn, met de uitgebreide collectie van Heatstrip vindt u altijd een oplossing voor uw binnen- of buitenverwarming.

Heatstrip

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

34 items

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

34 items

Pagina
per pagina

Heatstrip Design

De Design terrasverwarming van dit Australische merk is een model met een stijlvolle slanke voorzijde. Door de subtiele uitvoering met minimalistisch design valt hij niet direct op. Deze terrasverwarmer gebruikt infraroodstraling om een terras te verwarmen en daarmee verwarmt hij niet de lucht, maar objecten of mensen in de buurt.

Heatstrip Elegance

De Elegance uitvoering van Heatstrip terrasverwarming heeft een wit voorpaneel en een witte aluminium behuizing. Ook deze verwarmer maakt gebruik van infraroodstraling en daardoor is het een efficiënte en zuinige manier van elektrisch verwarmen. Ideaal voor uw tuin, balkon, veranda, garage of schuur.

Heatstrip Max

De Max versie van dit bijzondere Australische merk is een elektrische straalheater die direct warmte van een hoge temperatuur richting mensen en oppervlakten uitstraalt. Ideaal om een werkplaats, showroom, kantine of bijvoorbeeld een buiten ingerichte rookplek te verwarmen. Door het gebruikte low-glow warmte element heeft u geen last van verblindend en uitstralend licht.

Heatstrip Intense

De heatstrip Intense is een infrarood verwarmingselement dat directe warmte biedt van hoge kwaliteit. Deze vorm van terrasverwarming is ideaal voor moeilijk te verwarmen binnen- en buitentoepassingen. De Intense verwarmer is verkrijgbaar als staand en hangend model.

Heatstrip Gas

Heatstrip biedt ook een gas-terrasverwarming die warmte naar één bepaalde richting stuurt. Met een capaciteit van 3,5 meter diep en breed is hij ideaal als patioheater. Deze gasverwarming geeft een aangename warmte waardoor u langer gebruik kunt maken van uw overkapping of terras.

Heatstrip Indoor

De elektrische indoor terrasverwarming van Heatstrip heeft een slank design met een verzorgd uiterlijk. Hij biedt een effectieve oplossing om ruimtes te verwarmen die slecht geïsoleerd zijn of moeilijk te verwarmen. De snelle warmteverdeling is daardoor ideaal voor o.a. winkels, restaurants of sport studio’s.