HAPPY COCOONING 

Happy Cocooning is een Nederlands bedrijf dat als sinds 2008 de mooiste producten ontwikkelt om een bijzondere sfeer te creëren in uw tuin of op het balkon. Met de diverse mooie ontwerpen en zowel ronde als strakke rechte vormen mikt het bedrijf op een groot Europees publiek, en met succes. De Cocoon Tables zijn sfeervol en mooi en kunnen tevens gebruikt worden als barbecue. Alle producten en onderdelen van dit bijzondere merk zijn veilig en van een uitstekende kwaliteit. Onderhoud van de tables is eenvoudig en neemt amper tijd in beslag. Wilt u een bijzondere vuurtafel, bartafel, eettafel of een mooie vuurzuil in uw tuin? Dan zijn de producten van Happy Cocooning echt een uitstekende keuze

Happy Cocooning

Happy Cocooning
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

118 items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

118 items

per pagina

Vuurtafels of Cocoon Tables

Happy Cocooning biedt diverse mooie vuurtafels. Een deel ervan is van composiet gemaakt, maar de uitvoering lijkt op beton. Door het gebruikte materiaal kunnen deze tafels zonder problemen de hele winter buiten blijven staan. Happy Cocooning maakt echter ook prachtige Cocoon Tables met een houten ombouw. Deze mooie Cocoon vuurtafels zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen. Kiest u voor een ronde Cocoon Table, een vierkante, rechthoekige of ovale versie? Hier is alles mogelijk. Deze leuke vuurtafels kunt u ook als Lounge & Dining uitvoering krijgen, of als Table Top.

Bartafels en eettafels

Wilt u graag een bartafel of eettafel in uw tuin met een tafelblad van teakhout? De bartafels van Happy Cocooning hebben een strakke en moderne uitstraling met een warme look. Een bartafel is uitstekend te combineren met barkrukken en juist dat geeft een bijzondere sfeer in uw tuin. De leuke bartafels en eettafels van Happy Cocooning zijn verkrijgbaar met een aluminium frame, in diverse maten en kleuren. De branders in de tafels zijn omringd door hoogwaardig glas voor een mooi effect en uiteraard als bescherming tegen vonken. De tafels zijn bestand tegen alle weersinvloeden.

Vuurzuil Move

Heeft u meerdere lounge plekken in uw tuin en wilt u overal kunnen genieten van een warm haardvuur? Dan is de vuurzuil Move of Cocoon Move een ideale oplossing. Deze vuurzuil is op een zeer eenvoudige manier te verplaatsen door de meegeleverde wielen. De leuke terrashaard is gemaakt van aluminium, dat bestand is tegen extreme kou en warmte. Daardoor kan hij het gehele jaar zonder problemen buiten blijven staan. Ook zeer geschikt voor de horeca!

Inbouwbranders en accessoires

Heeft u een mooie terrastafel die u graag wilt behouden en wilt u toch kunnen genieten van een warm haardvuur? Dan is een inbouwbrander van Happy Cocooning een uitstekende oplossing. Die kan op eenvoudige wijze geïntegreerd worden in uw tafel, al dan niet met een glazen ombouw. De inbouwbranders van Happy Cocooning zijn verkrijgbaar in vierkante en rechthoekige vorm, in diverse maatvoeringen. U kunt bij ons ook andere accessoires kopen voor de producten van dit leuke merk.