Forno Terrashaard Enok - Cortenstaal (1000x500x1000mm)

Forno Terrashaard Enok - Cortenstaal (1000x500x1000mm)

Forno Terrashaard Enok Wall - Cortenstaal (1000x500x500mm)

Forno Terrashaard Enok Wall - Cortenstaal (1000x500x500mm)

Forno Terrashaard Druce - Cortenstaal (550x1475mm)

De Forno Druce is een stoere tuinhaard met een geweldige uitstraling. Door zijn industriële looks en robuuste uiterlijk is hij een blikvanger in iedere tuin. Door de 6 mm dikke ribben aan de buitenzijde zal de haard langer warmte uitstralen.

€ 429,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Druce BDRS1.150

Forno Terrashaard Druce - Cortenstaal (550x1475mm)

Met de Forno Druce is een avondje op uw terras een ware happening. Begin de avond met een heerlijke barbecue en eindig de avond comfortabel onderuit gezakt met een drankje, genietend van een knisperend haardvuur. Dit alles is zo geregeld met deze Forno tuinkachel! Zelfs wanneer de avond wat kil begint te worden zit u er met deze schitterende tuinhaard lekker behaaglijk bij.

Stoer en imposant ontwerp

De Forno Bardi is een stoere tuinhaard met een geweldige uitstraling. Door zijn industriële looks en robuuste uiterlijk is hij een blikvanger in iedere tuin. Door de 6 mm dikke ribben aan de buitenzijde zal de haard langer warmte uitstralen.

De Forno Bardi is voorzien van een groot stookgedeelte waarin u een geweldig haardvuur kunt stoken. Daarnaast is het stookgedeelte uitgerust met een barbecuerooster waarop u een heerlijk stukje vlees of vis kunt grillen. Ideaal!

Tuinkachel van cortenstaal (3 mm)

De Forno Druce BDRS1 is gemaakt van maar liefst 3 mm dik cortenstaal en dubbelwandig uitgevoerd. De terrashaard kan daarom in alle weersomstandigheden gewoon buiten blijven staan en hoeft niet afgedekt te worden.

Cortenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor Cortenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is. Hoe meer u de Forno Druce gebruikt, hoe mooier hij wordt. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie, natuurlijke patinalaag.

Eenvoudig uit te breiden met praktische accessoires 

Naast een barbecuerooster biedt Forno allerlei andere praktische accessoires aan. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor een kachelpijp. Deze dient u er afzonderlijk bij te bestellen. De pijpen zijn in drie (lengte 50, 75 en 100 cm) maten te bestellen. Daarnaast biedt Burni de mogelijkheid om losse koppelstukken te bestellen (45 en 90°) waarmee u de pijp buiten een afdak van bijvoorbeeld een veranda kunt bevestigen. Heel handig en op deze manier is een Burni terrashaard in vrijwel alle situaties te plaatsen.

De Forno Druce BDRS1.150 in het kort:

-  Stoere tuinkachel
-  Authentiek haardvuur op basis van houtblokken
-  Voorzien van BBQ-rooster
-  Vervaardigd van 3 mm dik cortenstaal en dubbelwandig uitgevoerd
-  Forno geeft op alle tuinkachels 5 jaar volledige garantie.
-  Een kachelpijp is los bij te bestellen (evenals koppelstukken van 45 en 90°)
 
Graag nog even uw aandacht voor het volgende!
 
Let op: Het komt voor dat een bepaald type buitenhaard of vuurschaal van cortenstaal niet direct met een roest-look geleverd wordt. U zult dan in eerste instantie misschien denken dat u een verkeerd artikel geleverd heeft gekregen. Niets is echter minder waar. Zet u de tuinhaard buiten, dan zal door vochtigheid en/of regen al heel snel een eerste corrosielaag ontstaan. Vaak levert de fabrikant de haarden al met een herkenbare corrosielaag, maar het komt ook voor dat het nog egaal staal betreft en de eerste “roestvorming” nog moet ontstaan. Maar maakt u zich geen zorgen, dit gaat heel snel.
 
Logo Forno
 

Forno is een Nederlands bedrijf dat zich met een klein team van vakmensen bezighoudt met het ontwerp en de fabricage van tuinhaarden, vuurschalen en vuurtafels. Handgemaakt en met de grootste zorg voor design en kwaliteit. Bij Forno draait alles om puur vakmanschap!

Alle producten van Forno zijn van hoogwaardige kwaliteit. U zult er jarenlang plezier aan beleven. Of het nu gaat om een vuurtafel, terrashaard of vuurschaal, alle modellen zijn vervaardigd van maar liefst 3 mm dik Cortenstaal. Kortom; Met de stijlvolle producten van Forno kiest u voor een bijzonder design en hoogwaardige kwaliteit. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Forno Terrashaard Druce - Cortenstaal (550x1475mm)
Uw waardering