Forno Terrashaard Stig Deur - Cortenstaal (450x10x400mm)

Forno Terrashaard Stig Deur - Cortenstaal (450x10x400mm)

Forno Houtopslag Bank - Zwart (1200x400x430mm)

Forno Houtopslag Bank - Zwart (1200x400x430mm)

Forno Houtopslag Bank - Cortenstaal (1200x400x430mm)

Met een breedte van 120cm biedt deze bank voldoende zitruimte om heerlijk in de tuin plaats te nemen en kunt u er ook een aanzienlijke hoeveelheid haardblokken in kwijt. Niet alleen heel decoratief, maar ook erg praktisch.

€ 409,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
BHS2.2H

Forno Houtopslag Bank BHS2.2H (Cortenstaal)

Met deze Forno houtopslag slaat u twee vliegen in één klap! U heeft met dit prachtige meubel een decoratieve tuinbank en houtopslag ineen.

De Forno haardhoutopslag BHS2.2H heeft een stijlvol design en is gemaakt van 3 mm dik corten staal. Hierdoor heeft de houtopslag een bijzondere uitstraling en een lange levensduur. De zitting van de bank is gemaakt van Garapa hardhout met een duurzaamheidsklasse 1. Na verloop van tijd zal dit hout mooi vergrijzen.

Met een breedte van 120cm meter biedt deze bank voldoende zitruimte om heerlijk in de tuin plaats te nemen en kunt u er ook een aanzienlijke hoeveelheid haardblokken in kwijt. Niet alleen heel decoratief, maar ook erg praktisch.

In twee kleuren verkrijgbaar

De Forno houtopslag bank is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar; zwart en cortenstaal. Deze houtopslag is gemaakt van de koperhoudende staalsoort corten. Cortenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor Cortenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is.

Kortom; Met deze decoratieve haardhoutopslag is het opslaan van uw openhaardhout direct opgelost. De Forno houtopslag bank is praktisch en mooi voor het oog.

De Forno houtopslag bank in het kort:

-  Robuust en eigentijds ontwerp
-  Afmetingen: 1200x400x430mm
-  Ideaal voor houtopslag in de nabijheid van uw terrashaard
-  Vervaardigd van 3 mm dik cortenstaal
-  Zitting van duurzaam Garapa hardhout
-  Ook in zwart staal verkrijgbaar
-  Forno geeft op alle artikelen 5 jaar volledige garantie.
 
Logo Forno
 

Forno is een Nederlands bedrijf dat zich met een klein team van vakmensen bezighoudt met het ontwerp en de fabricage van tuinhaarden, vuurschalen en vuurtafels. Handgemaakt en met de grootste zorg voor design en kwaliteit. Bij Forno draait alles om puur vakmanschap!

Alle producten van Forno zijn van hoogwaardige kwaliteit. U zult er jarenlang plezier aan beleven. Of het nu gaat om een vuurtafel, terrashaard of vuurschaal, alle modellen zijn vervaardigd van maar liefst 3 mm dik Cortenstaal. Kortom; Met de stijlvolle producten van Forno kiest u voor een bijzonder design en hoogwaardige kwaliteit. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Forno Houtopslag Bank - Cortenstaal (1200x400x430mm)
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!