Forno Rookkanaal Muurbeugel RAL9005 Dia 2x204x20mm

Forno Rookkanaal Muurbeugel RAL9005 Dia 2x204x20mm

Forno vuurtafel Brann - Cortenstaal 100x800x500cm

Forno vuurtafel Brann - Cortenstaal 100x800x500cm

Forno Grillrooster Dia 700mm

Barbecuegrill rooster, is een uitrest stevig rooster welke is vervaardigd uit chromed steel, wat bij draagt aan een lange levensduur. 

€ 45,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
BAC8

Forno Barbecue Rooster (700mm)

Barbecuegrill rooster, is een uitrest stevig rooster welke is vervaardigd uit chromed steel, wat bij draagt aan een lange levensduur. Het rooster is eenvoudig te reinigen en Gecertificeerd voedingsgeschikt (EC 1935:2004).

Barbecue Rooster 700 mm is te gebruiken voor de volgende modellen:
Tuinhaard Enok.
Tuinhaard Stig XL

Let op: dit artikel is uitsluitend leverbaar bij aankoop van een tuinhaard.

Producten dienen na levering direct uitgepakt te worden zodat het eventuele vocht tussen de verpakking en het product niet opgesloten is. Dit kan onregelmatige vlekken veroorzaken. Dit product kan niet geretourneerd worden.

 

Forno

Forno is een Nederlands bedrijf dat zich met een klein team van vakmensen bezighoudt met het ontwerp en de fabricage van tuinhaarden, vuurschalen en vuurtafels. Handgemaakt en met de grootste zorg voor design en kwaliteit. Bij Forno draait alles om puur vakmanschap!

Alle producten van Forno zijn van hoogwaardige kwaliteit. U zult er jarenlang plezier aan beleven. Of het nu gaat om een vuurtafel, terrashaard of vuurschaal, alle modellen zijn vervaardigd van maar liefst 3 mm dik Cortenstaal. Kortom; Met de stijlvolle producten van Forno kiest u voor een bijzonder design en hoogwaardige kwaliteit. 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Forno Grillrooster Dia 700mm