Forno Brann Sokkel - Cortenstaal (550x550x1200mm)

Forno Brann Sokkel - Cortenstaal (550x550x1200mm)

Forno Houtopslag Bank - Cortenstaal (2000x400x430mm)

Forno Houtopslag Bank - Cortenstaal (2000x400x430mm)

Forno Brann Sokkel - Zwart (550x550x1200mm)

Vuurtafels op gas kennen we al veel langer, maar nu is er ook een vuurzuil met gashaard. De Forno sokkel Brann is een vuurzuil die door zijn tijdloze vormgeving een echte blikvanger in uw tuin zal zijn.

€ 939,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
VBA4

Forno Sokkel Brann VBA4 (Zwart)

Vuurtafels op gas kennen we al veel langer, maar nu is er ook een vuurzuil met gashaard. De Forno sokkel Brann is een vuurzuil die door zijn tijdloze vormgeving een echte blikvanger in uw tuin zal zijn. Vuurzuilen zijn daarnaast ook de ideale sfeermakers voor bij een ingang van bijvoorbeeld een horecabedrijf. Bovendien kan de gasfles netjes onderin de tafel worden opgeborgen!

Vuurzuil met gashaard

De Forno Brann is een stijlvolle sokkel, voorzien van een ingebouwde gashaard. De RVS-brander van deze haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde houtblokken en lavastenen waardoor het vuur op een echt houtgestookt haardvuur lijkt. En het grote voordeel is dat u geen last heeft van rook of rondspringende vonken!

De glazen ombouw beschermt de vlammen tegen de wind, maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden. Daarnaast geeft het de vuurzuil een stijlvolle uitstraling.

Comfortabel in gebruik

De haard is eenvoudig aan te steken door middel van een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is uiteraard door uzelf af te stellen door middel van een handige draaiknop. Beiden zijn netjes verwerkt in een bescheiden RVS bedieningspaneel aan de zijkant van de vuurtafel.

De gasfles kan onderin de tafel worden opgeborgen.

De Forno Brann wordt standaard geleverd inclusief:

-  Glazen ombouw
-  Houtblokken
-  Lava stenen
-  Beschermhoes (zwart)
-  CE goedgekeurde rubberen gasslang
-  Gasdrukregelaar
-  Niet inbegrepen: gasfles (5 kg)
 

De Forno Brann in het kort:

-  Stijlvolle vuurzuil op gas
-  Gasfles van 5 kg kan verborgen worden in de sokkel zelf
-  Eenvoudig aan te steken door elektronische ontsteking
-  Alle onderdelen zijn CE gekeurd
-  5 jaar garantie
-  Sfeervolle en gebruiksvriendelijke gashaard
 

Logo Forno

 

Forno is een Nederlands bedrijf dat zich met een klein team van vakmensen bezighoudt met het ontwerp en de fabricage van tuinhaarden, vuurschalen en vuurtafels. Handgemaakt en met de grootste zorg voor design en kwaliteit. Bij Forno draait alles om puur vakmanschap!

Alle producten van Forno zijn van hoogwaardige kwaliteit. U zult er jarenlang plezier aan beleven. Of het nu gaat om een vuurtafel, terrashaard of vuurschaal, alle modellen zijn vervaardigd van maar liefst 3 mm dik Cortenstaal. Kortom; Met de stijlvolle producten van Forno kiest u voor een bijzonder design en hoogwaardige kwaliteit.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Forno Brann Sokkel - Zwart (550x550x1200mm)
Uw waardering