FORNO 

Het Nederlandse merk Forno biedt vuurschalen, vuurtafels, tuinhaarden en aanverwante producten. Ze zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en hebben een bijzonder design. Omdat ze op een ambachtelijke wijze gemaakt zijn, zijn alle producten van Forno van een hoogwaardige kwaliteit. Alle modellen zijn vervaardigd van 3mm dik Cortenstaal met een roest-look die kenmerkend is voor dit merk. De ijzersterke kwaliteit van alle producten garandeert jarenlang plezier van heerlijk buiten genieten, eten en drinken in een gezellige sfeer. Houdt u van buiten koken en geniet u graag van een sterk product dat er perfect uitziet? Dan is Forno echt iets voor u!

Forno

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

88 items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

88 items

per pagina

Forno BBQ en vuurschalen

De barbecues van Forno hebben stuk voor stuk een uniek ontwerp met een stoere en robuuste uitstraling. Ze staan op vier verstelbare pootjes en dat zorgt er voor dat ze altijd stabiel zijn. Bovenop de poten ligt een vuurschap met een stevige bakplaat die ook gebruikt kan worden als grill. Na gebruik is de Forno direct eenvoudig te reinigen en ook is hij vrijwel onderhoudsvrij. Ook de vuurschalen van Forno zijn gemaakt van Cortenstaal, dat een lange levensduur heeft en geringe verzorging vereist. De vuurschalen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zowel in hoogte als in breedte.

Vuurtafels en vuurzuilen 

Vindt u het heerlijk om ook aan het eind van de zomer comfortabel buiten te kunnen zitten dan is een vuurtafel een welkome aanvulling op uw tuin. De vuurtafels van Forno zijn bijzonder mooi om te zien en bieden extra sfeer. De rand van de vuurtafel is breed en daarom is er tevens genoeg ruimte om drankjes of hapjes neer te kunnen zetten. Met een grill-rooster bouwt u de vuurtafel eenvoudig om tot een barbecue. Ook de vuurzuilen van Forno zijn een lust voor het oog. Met hun bijzondere vormgeving zijn ze tijdloos en uniek en de ideale sfeermakers in uw tuin.

Buitenhaard

Zoekt u een bijzondere buitenhaard? Dan zijn de terrashaarden van Forno een uitstekende keuze. Ze hebben een geweldige uitstraling en een stoere roest-look. De buitenhaarden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, al dan niet voorzien van een opslagrek voor hout. Alle modellen zijn uit te breiden met diverse accessoires, zoals een barbecue rooster of een kachelpijp. Handig als u geen last wilt hebben van de rook en tijdens het stoken gelijk een lekker maal wilt bereiden!

Houtopslag

Heeft u een prachtige vuurschaal, vuurtafel of vuurzuil van Forno aangeschaft of geniet u regelmatig van de mooie Forno barbecue? Dan is een mogelijkheid van houtopslag in het zelfde design natuurlijk een geweldige keuze. Ook deze producten hebben een stoere en robuuste roest-look en daarmee zijn ze een decoratieve hout opslagplaats voor uw tuin.