Enjoyfires Glazen Ombouw 106x30x17cm

Enjoyfires Glazen Ombouw 106x30x17cm

Enjoyfires Vuurtafel Loungetafel Teakhout Vierkant 90x90x40cm

Enjoyfires Vuurtafel Loungetafel Teakhout Vierkant 90x90x40cm

Enjoyfires Vuurtafel Loungetafel Teakhout Rechthoek 120x80x40cm

De Enjoyfires vuurtafel loungetafel is de nieuwste vuurtafel uit de Enjoyfires-collectie. Deze vuurtafel is de perfecte vuurtafel om samen met familie of vrienden de avond gezellig samen door te brengen.

€ 1.049,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8718885046311

Enjoyfires Vuurtafel Loungetafel Teakhout Rechthoek (120x80x40cm )

Heeft u een gezellige loungehoek en bent u op zoek naar een wat groter model vuurtafel? Dan is de vuurtafel Loungetafel rechthoek Teak waarschijnlijk precies wat u zoekt. Dit is de grotere tafelhaard van Enjoyfires en een absolute blikvanger in de tuin. Luxe afgewerkt teakhout in combinatie met stevig aluminium 

De stijlvolle vuurtafel is voorzien van een rechthoekige ingebouwde gashaard van RVS en voldoet aan alle Nederlandse veiligheidsvoorschriften. De gashaard heeft een afmeting van 60x30 cm. Door middel van een elektrische ontsteking en een handige regelknop kun je binnen de kortste keren genieten van een sfeervol vlammenspel en een heerlijke, ontspannen avond.

Hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen extreme weersomstandigheden

De vuurtafel is gemaakt van aluminium en teakhout. Bovendien is de vuurtafel niet zo zwaar, en is de vuurtafel hierdoor eenvoudig te verplaatsen. Hout werkt, er kunnen dus scheurtjes ontstaan in het blad, dit geeft het uiteindelijk ook een mooi karakter. Het afdekken met de niet meegeleverde beschermhoes is overigens wel aan te bevelen. 

Comfortabel in gebruik

De Enjoyfires vuurtafel loungetafel is de nieuwste vuurtafel uit de Enjoyfires-collectie. Deze vuurtafel is de perfecte vuurtafel om samen met familie of vrienden de avond door te brengen. Deze loungetafel is gemaakt van luxe afgewerkt teakhout in combinatie met een stevige aluminium gasbox. 

Deze luxe sfeerhaard is ook verkrijgbaar in het vierkant, en is uit te breiden met bijvoorbeeld Enjoyfires Glas ombouw 65x35x17cm. Sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

De vuurtafel rechthoek teak wordt standaard geleverd inclusief:

- Lava stenen - RVS Deksel - CE goedgekeurde rubberen gasslang (120cm) - Gasdrukregelaar 30 mBar - Let op niet inbegrepen - Keramische houtblokken - Beschermhoes - Glazen ombouw.

De Enjoyfires vuurtafel rechthoek teak in het kort:

- Luxe vuurtafel op gas - Stijlvol en comfortabel - Eenvoudig te ontsteken door elektronische ontsteking met thermokoppel - Ook verkrijgbaar in het vierkant. Sfeervolle en gebruiksvriendelijke gashaard.    

De Enjoyfires is een lounge tafel van aluminium en teak die alle bestaande tafels zal laten verbleken. De behaaglijke gashaard die erin verwerkt zit zal uw zomeravonden op een sfeervolle wijze aangenaam verlengen.

De Enjoyfires worden gefabriceerd door een Nederlandse bedrijf. Voor de verkoop van de Enjoyfires werkt men nauw samen met een nauwkeurig geselecteerd netwerk aan winkels. De consument dient namelijk ten allen tijde te mogen vertrouwen op een gedegen advies rondom deze stijlvolle vuurtafels.

 

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Enjoyfires Vuurtafel Loungetafel Teakhout Rechthoek 120x80x40cm