Enjoyfires Keramische Houtblokken - Mini

Enjoyfires Keramische Houtblokken - Mini

Ombouwset Aardgas Enjoyfires Inbouwbrander 42x42 en 60x30cm

Ombouwset Aardgas Enjoyfires Inbouwbrander 42x42 en 60x30cm

Enjoyfires Keramische Houtblokken

De keramische houtblokken uit de Enjoyfires collectie zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en geven jouw vuurtafel de finisching touch. De maten zijn 23, 24 en 32 cm. lang. Doordat de stammetjes niet verbranden, heb je er jaren plezier van.

€ 0,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8718885042450

Enjoyfires Keramische Houtblokken 

Bij de Enjoyfires vuurtafels en brander wordt standaard een aantal leuke en praktisch accessoires meegeleverd. Daarmee levert Enjoyfires een hele complete vuurtafel of inbouwbrander die overigens met nog veel meer geweldige accessoires uitgebreid kan worden.

Heeft u echter graag wat extra houtblokken, dan kunt u ze hier heel eenvoudig bijbestellen. Wij adviseren u echter nooit meer dan twee extra blokken aan het standaard aantal blokken toe te voegen. De keramische hotblokken geven jouw vuurtafel een finishing touch

De Enjoyfires keramische houtblokken in het kort:

- Mooie keramische houtblokken die de gasbrander camoufleren - Sfeervol en nauwelijks van echt te onderscheiden - Per set (3) bestelbaar - Maten: 23, 24 en 32 cm. lang - Gebruik maximaal 2 extra houtblokken om het mooiste resultaat te krijgen.

De Enjoyfires worden gefabriceerd door een Nederlandse bedrijf. Voor de verkoop van de Enjoyfires werkt men nauw samen met een nauwkeurig geselecteerd netwerk aan winkels. De consument dient namelijk ten allen tijde te mogen vertrouwen op een gedegen advies rondom deze stijlvolle vuurtafels.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Enjoyfires Keramische Houtblokken