Enjoyfires Glazen Ombouw 65x35x17 cm

Enjoyfires Glazen Ombouw 65x35x17 cm

Enjoyfires Glazen Ombouw 40x40x17 cm

Enjoyfires Glazen Ombouw 40x40x17 cm

Enjoyfires Glazen Ombouw 50x50x17cm

U heeft al een leuke Enjoyfires vuurtafel of u overweegt er nu eentje aan te schaffen, dan is uitbreiding met een glazenombouw voor deze mooie vuurtafel ook zeker een overweging waard!

€ 129,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8718885042436

Enjoyfires Glazen Ombouw (50x50x17 cm)

Heb jij nog geen vuurtafel of inbouwbrander, maar overweeg je wel om een van de twee aan te schaffen, bestel dan direct deze strak ontworpen glas ombouw voor een compleet geheel.

De glazenombouw geeft de vuurtafels een stijlvolle uitstraling en zorgt bovendien voor een stuk extra veiligheid. De glazen ombouw is er in verschillende afmetingen en beschikbaar voor de Enjoyfires vuurtafels. 

De glazen ombouw in het kort:

- Handige glazen ombouw voor de  Enjoyfires vuurtafels - Geeft de vuurtafel een stijlvolle uitstraling - Extra veiligheid indien er kinderen aanwezig zijn - Heel eenvoudig op de vuurtafel te plaaten.  

 

De Enjoyfires Glas ombouw beschermt tegen de wind en zorgt ervoor dat jij jouw vuurtafel veilig kunt gebruiken. Daarnaast is het glas van hoogwaardige kwaliteit én hittebestendig. 

De Enjoyfires worden gefabriceerd door een Nederlandse bedrijf. Voor de verkoop van de Enjoyfires werkt men nauw samen met een nauwkeurig geselecteerd netwerk aan winkels. De consument dient namelijk ten allen tijde te mogen vertrouwen op een gedegen advies rondom deze stijlvolle vuurtafels.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Enjoyfires Glazen Ombouw 50x50x17cm