Enjoyfires Beschermhoes Voor Ambiance Rechthoek

Enjoyfires Beschermhoes Voor Ambiance Rechthoek

Enjoyfires Beschermhoes Voor Vuurtafel

Enjoyfires Beschermhoes Voor Vuurtafel

Enjoyfires Beschermhoes Voor Vuurtafel

Staat jouw Enjoyfires vuurtafel langere tijd op één plek? Bescherm hem dan met deze stevige, bijpassende beschermhoes. De hoes van PVC, voorkomt slijtage en is all-weather proof!

€ 49,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8718885040821

Enjoyfires Beschermhoes Voor Vuurtafel (120x80x55 cm)

Bij de Enjoyfires vuurtafels worden standaard geen beschermhoezen meegeleverd, alleen lavastenen. 

Is de afdekhoes na verloop van tijd echter aan vervanging toe en u wilt uw kostbare vuurtafel blijven beschermen tegen weersinvloeden, dan kunt u hier heel eenvoudig een nieuwe beschermhoes bestellen. Door te kiezen voor een originele Enjoyfires beschermhoes, bent u er van verzekerd dat u èn kwaliteit krijgt èn dat de maat precies goed is.

Met de Enjoyfiresbeschermhoes, kun je jouw Enjoyfires vuurtafel Ambiance vierkant optimaal beschermen. De hoes van PVC, blijft stevig op zijn plek, voorkomt slijtage en is all-weather proof. Regent het of vriest het? Dan kan de vuurtafel met de hoes, zonder zorgen buiten blijven staan. 

 

Naast dat de Enjoyfires beschermhoes je vuurtafel beschermt tegen weersinvloeden, beschermt die ook tegen vuil en stof. Bestel de hoes daarom nu en ervaar jarenlang plezier!

De Enjoyfires worden gefabriceerd door een Nederlandse bedrijf. Voor de verkoop van de Enjoyfires werkt men nauw samen met een nauwkeurig geselecteerd netwerk aan winkels. De consument dient namelijk ten allen tijde te mogen vertrouwen op een gedegen advies rondom deze stijlvolle vuurtafels.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Enjoyfires Beschermhoes Voor Vuurtafel