Easyfires Vuurtafel Coral Vierkant - Antraciet

Easyfires Vuurtafel Coral Vierkant - Antraciet

Easyfires Glazen Ombouw Vierkant 43x43x17cm

Easyfires Glazen Ombouw Vierkant 43x43x17cm

Easyfires Vuurtafel Coral Rechthoek - Antraciet

De Easyfires Coral rechthoek is een vuurtafel van Cumaru hardhout en aluminium topblad die alle bestaande tafels zal laten verbleken. De behaaglijke gashaard die erin verwerkt zit zal uw zomeravonden op een sfeervolle wijze aangenaam verlengen.

€ 989,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8719992753802

Easyfires Vuurtafel Coral Rechthoek Antraciet (120x80x53cm)

De vuurtafel van Easyfires Coral rechthoek is een duurzame, moderne vuurtafel die een echte sfeermaker zal zijn op u terras. De vuurtafel is vervaardigd uit duurzaam (FSC gekeurd) hardhout. Cumaru is een stevig tropische hardhoutsoort met een gevarieerde kleur en uitstraling. De fijne streeptekening in het hout geven het hout een aantrekkelijke uitstraling. 

Het bovenblad van de vuurtafel is vervaardigd uit 3mm aluminium. Aluminium is licht, sterk, slijtvast en bestendig tegen corrosie. Na het produceren van het bovenblad wordt deze gepoedercoat met een krasvaste kleurlaag.

De vuurtafel Coral is 53 centimeter hoog en daardoor mooi te combineren met een luxe lounge set of mooie tuinmeubels. De gasfles 5kg kan worden opgeborgen in de haard zodat deze niet zichtbaar is.

De hoge kwaliteit RVS 304 brander (10.5Kw) van deze haard wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde lavastenen waardoor het vuur op een echt haardvuur lijkt. 

De optionele glazen ombouw 78x30x17cm beschermt de vlammen tegen winstoten en het zorgt ervoor dat kinderen niet spontaan hun vingers in het vuur steken. De glazen ombouw kan eenvoudig op de vuurtafel geplaatst worden en is los bij te bestellen.

Hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen extreme weersomstandigheden

De vuurtafel wordt standaard vervaardigd uit Camura hardhout en Aluminium topblad deze is licht (slechts een derde van het gewicht van staal), bijzonder sterk en slijtvast.

Comfortabel in gebruik

De vuurtafel is eenvoudig aan te steken door middel van een elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is uiteraard door uzelf af te stellen door middels van een handige draaiknop. Beiden zijn netjes verwerkt in een bescheiden bedieningspaneel aan de zijkant van de vuurtafel.

De vuurtafel Coral wordt standaard geleverd inclusief:

- Lava stenen - Deksel - CE goedgekeurde rubberen gasslang (100cm) - Gasdrukregelaar 30 mBar - Let op niet inbegrepen - Keramische houtblokken - Beschermhoes - Glazen ombouw.

De Easyfires Vuurtafel Coral in het kort:

- Luxe vuurtafel op gas - Camura hardhout - Hoge kwaliteit RVS 304 haard - Afsluitdeksel - Eenvoudig te ontsteken door elektronische ontsteking met thermokoppel - Sfeervolle en gebruiksvriendelijke vuurtafel.    

Easyfires Logo

De Easyfires Coral rechthoek is een vuurtafel van Cumaru hardhout en aluminium topblad die alle bestaande tafels zal laten verbleken. De behaaglijke gashaard die erin verwerkt zit zal uw zomeravonden op een sfeervolle wijze aangenaam verlengen.

De Easyfires worden gefabriceerd door een Nederlandse bedrijf. Voor de verkoop van de Easyfires werkt men nauw samen met een nauwkeurig geselecteerd netwerk aan winkels. De consument dient namelijk ten allen tijde te mogen vertrouwen op een gedegen advies rondom deze stijlvolle vuurtafels.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Easyfires Vuurtafel Coral Rechthoek - Antraciet
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!