EASYFIRES

De vuurtafels en vuurzuilen van Easyfires zijn een product van Nederlandse bodem en een lust voor het oog. Deze bijzondere sfeermakers dienen ook als terrasverwarmer en zijn verkrijgbaar in een houten en aluminium variant. De modellen van dit luxe merk zijn geproduceerd in diverse uitvoeringen, ook in een combinatie van hout en aluminium. U kunt zowel bij de vuurzuilen en vuurtafels van Easyfires kiezen voor een rechthoekig of vierkant model, in diverse afmetingen. Voor deze schitterende tafels en zuilen kunt u tevens kiezen voor verschillende accessoires zoals grillplaten, keramische houtblokken, een glazen ombouw of beschermhoezen in diverse afmetingen.

Easyfires

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

28 items

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

28 items

Pagina
per pagina

Aluminium vuurtafels

De aluminium vuurtafels van Easyfires zijn elegant en tijdloos uitgevoerd en daarmee zijn ze een echte blikvanger in uw tuin. Deze bijzondere vuurtafels zijn in diverse modellen verkrijgbaar en hebben een uitstekende kwaliteit. Wit u een vierkante of rechthoekige, zwarte of witte, hoge of lage aluminium vuurtafel? Bij Easyfires kunt u kiezen en ook dat maakt dit merk extra bijzonder.

Houten vuurtafels

Ook de houten vuurtafels van Easyfires zijn bijzonder om te zien. Deze moderne, duurzame tafels zijn echte sfeermakers die u geen enkele last bezorgen in de vorm van rook of rondspringende vonken. Deze variant vuurtafels is gemaakt van Cumaru hardhout, met een frame van aluminium. De tafels zijn sterk, licht van gewicht, slijt- en krasvast en corrosie-bestendig. Deze vuurtafel met uitvoering in hout heeft een sfeervolle uitstraling.

Vuurzuilen

Wilt u graag genieten van een aangename warmte tijdens de laatste zomeravonden en vindt u een vuurtafel teveel ruimte in beslag nemen op uw terras? Dan is een vuurzuil een ideale oplossing. Omdat een vuurzuil wat hoger is heeft hij kleinere afmetingen en heeft u meer mogelijkheden hem kwijt te kunnen. Het frame van de vuurzuilen van Easyfires is gemaakt van aluminium. De ombouw van de zuil is gemaakt van duurzaam FSC- gecertificeerd tropisch hardhout.

Accessoires

Heeft u een Easyfires vuurtafel of vuurzuil aangeschaft en bent u op zoek naar extra accessoires?

Bij ons vindt u tevens alle onderdelen die u nodig heeft. Wilt u een glazen ombouw, een grillplaat, keramische houtblokken of een beschermhoes voor uw vuurtafel of vuurzuil? Hier vindt u ze in een formaat dat past bij uw product.