Cookking Vuurschaal Viking (60cm)

Cookking Vuurschaal Viking (60cm)

Cookking Vuurschaal Viking (80cm)

Cookking Vuurschaal Viking (80cm)

Cookking Vuurschaal Viking (70cm)

De CookKing vuurschaal Viking is gemaakt van dik staal die van hoge kwaliteit is. De vuurschaal is bestand tegen alle weersomstandigheden en natuurlijk ook tegen extreme hitte.Te gebruiken als warmtebron, lichtbron, maar ook als barbecue.
€ 149,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5902709570776

Cookking Vuurschaal Viking (70cm)

Door zijn gekruiste poten en een zilveren sierring is de vuurschaal Viking een opvallende verschijning en daarmee een van de meest geliefde varianten. De gekruiste poten zijn zeer stabiel en de schaal staat daardoor wat hoger. Daardoor zit je dichter bij het vuur en kun je optimaal genieten van de warmte.

Hoge kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk

Van deze vuurschaal kun je een volwaardige barbecue maken met een bijpassend grillrooster. Daarmee is de vuurschaal Viking geschikt als warmtebron, lichtbron en als barbecue.

Vuurschaal Viking is een opvallend object voor elke tuin. Door de gekruiste poten en zilveren sierring is het een uniek object voor elke tuin. Hoe groot of hoe klein jouw tuin is, deze design schaal is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, namelijk 60 cm, 70 cm, 80 cm en zelfs 100 cm.

De CookKing vuurschaal Viking is gemaakt van dik staal die van hoge kwaliteit is. De vuurschaal is bestand tegen alle weersomstandigheden en natuurlijk ook tegen extreme hitte. Hierdoor kun je jarenlang genieten van dit prachtig en unieke exemplaar!

De Cookking Vuurschaal Viking in het kort:

- Leuke vuurschaal van Cookking - Kan gecombineerd worden met een grill - Te gebruiken als barbecue - Verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen - Diverse bijpassende accessoires verkrijgbaar - Sfeer en Gezelligheid gegarandeerd. 
 

 

Cookking

Bij Cookking staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Hoge kwaliteit zorgt namelijk voor een langere levensduur en dus voor tevreden consumenten. Cookking heeft al 30 jaar ervaring met, onder andere, vuurschalen, vuurkorven, tuinhaarden en rookovens. Zij werken altijd met gecertificeerd staal met een dikte tussen 2mm en 5mm.

Hun producten worden handgemaakt in Europa. Dit zorg ervoor dat ze extra aandacht kunnen besteden aan de kwaliteit en details. De producten van Cookking worden zo een echte blikvanger voor terras of tuin.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cookking Vuurschaal Viking (70cm)
Uw waardering