Cookking Vuurschaal Porto (60cm)

Cookking Vuurschaal Porto (60cm)

Cookking Vuurschaal Porto (100cm)

Cookking Vuurschaal Porto (100cm)

Cookking Vuurschaal Porto (70cm)

De exclusieve vuurschaal Porto is handgemaakt van een zeer goede kwaliteit, zwart staal. Het slimme ontwerp maakt deze vuurschaal zo stevig dat het niet om kan vallen. De grote vuurschaal is bestand alle weersinvloeden en natuurlijk ook tegen een extreme hitte.

€ 139,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5902709570691

Cookking Vuurschaal Porto (70cm)

De Cookking vuurschaal Porto is de luxe versie van vuurschaal Polo. Het bijzondere aan deze vuurschaal is dat het vierkante poten heeft, in tegenstelling tot veel andere vuurschalen. Hierdoor staat de grote vuurschaal hoger op zijn poten en zit je dichter bij het vuur. Maar het grote verschil met vuurschaal Polo is dat vuurschaal Porto ook nog een mooie zilveren ring heeft. Dit zorgt voor een bijzondere en unieke vormgeving!

Hoge kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk

De exclusieve vuurschaal Porto is handgemaakt van een zeer goede kwaliteit, zwart staal. Het slimme ontwerp maakt deze vuurschaal zo stevig dat het niet om kan vallen. De grote vuurschaal is bestand alle weersinvloeden en natuurlijk ook tegen een extreme hitte!

Deze vuurschaal is geschikt voor gebruik in combinatie met andere accessoires van CookKing zoals een grillrooster. Daarmee tover je eenvoudig de vuurschaal om in een barbecue.

In diverse afmetingen verkrijgbaar: 60 cm, 70 cm, 80 cm of 100 cm, vier verschillende maten en daarmee zit er altijd wel een vuurschaal bij die perfect in jouw tuin past.

De Cookking Vuurschaal Porto in het kort:

- Leuke vuurschaal van Cookking - Kan gecombineerd worden met een grill - Te gebruiken als barbecue - Verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen - Voorzien zilveren ring - Diverse bijpassende accessoires verkrijgbaar - Sfeer en Gezelligheid gegarandeerd. 
 

 

Cookking

Bij Cookking staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Hoge kwaliteit zorgt namelijk voor een langere levensduur en dus voor tevreden consumenten. Cookking heeft al 30 jaar ervaring met, onder andere, vuurschalen, vuurkorven, tuinhaarden en rookovens. Zij werken altijd met gecertificeerd staal met een dikte tussen 2mm en 5mm.

Hun producten worden handgemaakt in Europa. Dit zorg ervoor dat ze extra aandacht kunnen besteden aan de kwaliteit en details. De producten van Cookking worden zo een echte blikvanger voor terras of tuin.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cookking Vuurschaal Porto (70cm)
Uw waardering