Cookking Vuurschaal Polo (80cm)

Cookking Vuurschaal Polo (80cm)

Cookking Vuurschaal Porto (60cm)

Cookking Vuurschaal Porto (60cm)

Cookking Vuurschaal Polo (100cm)

CookKing vuurschaal Polo is niet alleen geschikt als bron van warmte en bron van licht, maar met een bijpassend grillrooster kun je deze grote schaal ook gebruiken als barbecue.

€ 199,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
5902709570677

Cookking Vuurschaal Polo (80 cm)

De CookKing grote vuurschaal Polo kenmerkt zich door de opvallende poten. In tegenstelling tot de meeste andere grote vuurschalen, zijn de poten van vuurschaal Polo vierkant. Daardoor staat de schaal ook hoger op zijn boten en zit je dichter bij het vuur.

Hoge kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk

CookKing vuurschaal Polo is niet alleen geschikt als bron van warmte en bron van licht, maar met een bijpassend grillrooster kun je deze grote schaal ook gebruiken als barbecue. Daarmee is de vuurschaal voor meerdere doeleinden te gebruiken.

De vuurschalen van CookKing kenmerken zich doordat ze handgemaakt zijn met mooi en onbewerkt staal. Zo ook de vuurschaal Polo. Een komvormig ontwerp op stevige poten zorgt ervoor dat het tegen een stootje kan zonder dat het omvalt. Met de grote vuurschaal Polo heb je een oerdegelijk product in je tuin staan.

Vuurschaal Polo is verkrijgbaar in de maten 60 cm, 70 cm, 80 cm en 100 cm. Voor elke tuin of terras is er wel een passende maat verkrijgbaar. De diverse accessoires zijn ook beschikbaar in elk van de maten.

De Cookking Vuurschaal Polo in het kort:

-  Leuke vuurschaal van Cookking -  kan gecombineerd worden met een grill -  Te gebruiken als barbecue - verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen - Diverse bijpassende accessoires verkrijgbaar - Sfeer en Gezelligheid gegarandeerd. 
 

 

Cookking

Bij Cookking staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Hoge kwaliteit zorgt namelijk voor een langere levensduur en dus voor tevreden consumenten. Cookking heeft al 30 jaar ervaring met, onder andere, vuurschalen, vuurkorven, tuinhaarden en rookovens. Zij werken altijd met gecertificeerd staal met een dikte tussen 2mm en 5mm.

Hun producten worden handgemaakt in Europa. Dit zorg ervoor dat ze extra aandacht kunnen besteden aan de kwaliteit en details. De producten van Cookking worden zo een echte blikvanger voor terras of tuin.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cookking Vuurschaal Polo (100cm)
Uw waardering