COOKKING

Cooking maakt opvallend mooie producten van een sterke kwaliteit en een bijzonder design. Alle vuurschalen, vuurkorven, rookovens en tuinhaarden zijn met de hand gemaakt door ambachtelijke smeden in Europa. Dat zie je direct, want er is echt aandacht voor details en alle producten hebben een uitstekende afwerking. Cookking staat bekend om gebruik van extra dik staal, een industriële designlook en unieke producten. Het gebruikte materiaal is hoogwaardig en beschikt over alle nodige goedkeuringen en certificaten. Niet alleen de kwaliteit is uitstekend. Er is ook aandacht voor bijzonder design. Bestelt u een product van dit merk, dan heeft u straks dan ook echt een blikvanger in uw tuin waar u nog jaren plezier aan zult beleven

Cookking

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

93 items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

93 items

per pagina

Warmte en gezelligheid

Wilt u ook in de late zomermaanden of in de herfst buiten kunnen zitten, als het al wat frisser wordt? Dan zijn de vuurkorven en tuinhaarden van Cookking echt interessant. Met deze handgemaakte producten trekt u de warmte een beetje naar zich toe en kunt u tot laat buiten blijven zitten. De vuurkorven zorgen voor sfeer en gezelligheid en daarmee kunt een hele avond lekker stoken. Ook met de tuinhaarden van Cookking kunt u tot in de late uurtjes genieten van warmte in de tuin. Wilt u liever geen last hebben van rookvorming of brandende asdeeltjes, dan zijn er ook modellen die dat voorkomen.  

Genieten van lekker buiten koken en eten

Met de vuurschalen, grills, rookovens en de Santos van Cookking kunt u niet alleen genieten van licht en warmte. Deze modellen zijn ook ideaal om een lekker stukje vlees of vis mee te bereiden. De vuurschalen zijn geschikt als grill en BBQ en bieden ook sfeer en gezelligheid. De grill op driepoot kunt u eenvoudig boven een kampvuur plaatsen om de heerlijkste gerechten mee te bereiden. Met de Santos kunt u bakken en grillen op sta hoogte. De fantastische rookovens van Cookking zijn geweldig voor zowel enthousiastelingen als zakelijke gebruikers zoals restaurants.

Accessoires en bescherming

Cooking biedt voor haar producten ook accessoires en bescherming. De houtrekken uit het assortiment dienen als sierlijk opslagrek voor open haard, tuinhaard, vuurschaal of vuurkorf. Met de vuurschermen zorgt u voor meer veiligheid. Ze houden kinderen en huisdieren op veilige afstand van het vuur en voorkomen bovendien vuurspetters op uw vloer. Ook de deksels en grillroosters die u extra kunt bijbestellen zijn ideaal. U verlengt er de levensduur van uw producten mee en beschermt uw producten bovendien tegen weersomstandigheden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de producten van Cookking? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen. De medewerkers van onze klantenservice geven u graag advies en denken altijd met u mee.