OUTR Plancha C 100 Laag

En als het donker wordt, betovert de Plancha elke tuin met een romantisch licht. Na de BBQ leg je opnieuw hout bij, zodat je kan genieten van de warmte en het indrukwekkende schouwspel.

€ 1.294,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
001.01.00.009

OUTR Plancha C 100 Laag

Sommige vormen zijn gewoon perfect. Dat geldt zeker voor deze zacht gebogen en brede vuurschalen op hoge of lage rechte sokkels in cortenstaal of zwart gelakt staal. Uitgerust met een in hoogte verstelbare bakplaat van 10 mm dik, kan je alles bakken wat de keuken te bieden heeft. En met een diameter van 80 of 100 centimeter is er veel plaats.

En als het donker wordt, betovert de Plancha elke tuin met een romantisch licht. Na de BBQ leg je opnieuw hout bij, zodat je kan genieten van de warmte en het indrukwekkende schouwspel.Het principe van een Plancha is eenvoudig. Een vuurschaal met daarboven een bakplaat, waarin op de traditionele manier gestookt wordt: op hout.

1. Maak een klein vuurtje in het midden van de schaal, dat je ongeveer 20 minuutjes laat branden.

2. Leg enkele grotere houtblokken op om warmer te gaan stoken.

3. Eens de temperatuur van de plaat begint de stijgen, kan je deze inwrijven met olie.

4. Als het vuur goed brandt heeft de bakplaat na zo’n 30 à 45 minuten zijn maximale temperatuur bereikt: starten maar!

Een bakplaat heeft in principe twee temperatuurzones: de binnenste rand die dichter bij het vuur licht, is logischerwijze warmer – zo’n 300°C. De buitenste rand is ongeveer 200°C.

Tijdens het bakken mag er uiteraard naar eigen wens olie toegevoegd worden. In het midden van de bakplaat kan ook nog een OUTR TOPGRILL geplaatst worden. Deze staat boven de vlammen en is geschikt om nog een kookpot op te zetten. Ideaal voor een bijhorend sausje, maar ook geschikt voor groenten, aardappelen, eieren, …

OUTR Plancha C 100 Laag in het kort:

Vuurschaal op sokkel met afneembare Plancha bakplaat

- Plancha beschikbaar in 2 formaten: Ø 80 of Ø 100 cm

- De Plancha is een plaat van 10 mm dik carbonstaal

- Plancha beschikbaar in 2 formaten: Ø 80 of Ø 100 cm

- Schaal en sokkel uit zwart gelakt staal

- Optionele inox afdekplaat beschikbaar

OUTR staat voor een mooi en kwalitatief gamma die het samen buiten zijn, het samen koken en het samen genieten van lekker eten nog fijner maken. Of je nu kiest voor een eenvoudige Kettle BBQ, een veelzijdige Kamado, of toch eerder de sociale Plancha uit cortenstaal. Het brede gamma van OUTR omvat ook alle nodige accessoires. 

Zij streven ernaar om je een mooi en kwalitatief product aan te bieden, tegen een correcte prijs toegankelijk voor iedereen. Want gezelligheid hoeft niet duur te zijn! Dankzij onze grote voorraad kunnen wij het door jou gekozen toestel snel op zijn bestemming krijgen.

Meer informatie
Merk Outr
Gewicht 87
Afmeting 620x1000mm
Materiaal Cortenstaal
Productvorm Rond
Kleur Roestbruin
Verrijdbaar Nee
Garantie 2 Jaar