Infrarood terrasverwarming van Heatstrip

Niets is lekkerder dan lange avonden buiten te kunnen zitten. Helaas lukt dat met ons klimaat niet altijd. Wilt u toch kunnen genieten van een gezellige avond buiten met vrienden, familie of gewoon lekker in uw eentje? Dan is terrasverwarming een geweldige manier om dat mogelijk te maken. Met terrasverwarming kunt u tijdens de wat koudere avonden aan het eind van de zomer of op een frisse herfstdag toch lekker buiten zitten. Ook als u een overkapping heeft geniet u dan eenvoudig van een heerlijke dag of avond buiten, zelfs in de winter. Zo kunt u op ieder moment heerlijk ontspannen op uw loungeset en behaaglijk warm blijven, hoe het weer buiten ook is.

 

Infrarood terrasverwarming

Zoekt u naar terrasverwarming en draait het daarbij met name om warmte en minder om de sfeer van een gezellig vuurtje? Dan is terrasverwarming op basis van korte golf infrarood verwarming een hele goede keuze. Infrarood verwarming verwarmt de persoon of het object waarop de warmtestraling gericht is, en niet zozeer de lucht. Daardoor heeft u het altijd behaaglijk warm, zelfs als het waait order de verkapping door, of als u buiten in de open lucht zit. Stralingswarmte is juist vanwege deze eigenschappen ook ideaal op een patio, veranda, binnenplaats of balkon. U kunt de stralers zelfs binnen gebruiken op plekken waar verwarmen lastig is, zoals in een magazijn, garage of showroom.

 

 

Heatstrip infrarood terrasverwarming

Heatstrip is een expert in infrarood terrasverwarming. Het merk biedt infrarood stralers met een zeer krachtige straling en juist dat is ideaal voor verwarming in de open lucht. De terrasverwarmers van Heatstrip geven veel warmte af en daarmee zijn ze bijzonder effectief. Ze zijn bovendien energiezuinig, geven geen rode gloed en ze zijn prachtig om te zien. Omdat er met infrarood terrasverwarming sprake is van een gelijkmatige warmteverdeling zijn de Heatstrip stralers ook voor de horeca ideaal. Klanten blijven op een verwarmd terras tenslotte langer hangen en daarmee consumeren ze meer. Infrarood terrasverwarming is verkrijgbaar voor een uitstekende prijs en door het lage energieverbruik zijn ook de verbruikskosten relatief laag.

 

De verschillende soorten terrasverwarming van Heatstrip

Heatstrip biedt verschillende designs in terrasverwarming. Zo kunt u kiezen voor de Heatstrip Elegance, die een wit voorpaneel heeft en een aluminium behuizing. De Heatstrip Design is een model met een stijlvolle slanke voorzijde met een minimalistisch ontwerp dat nauwelijks opvalt. Zoekt u een terrasverwarmer die grotere ruimtes aankan, dan is de Heatstrip Max een goed idee. De Heatstrip Intense biedt directe warmte van hoge kwaliteit en is tevens verkrijgbaar als hangend model. Wilt u infrarood terrasverwarming aanschaffen voor slecht geïsoleerde ruimtes die niet eenvoudig te verwarmen zijn? Dan biedt het merk een oplossing in de vorm van Heatstrip Indoor. Heatstrip heeft zelfs een gas-terrasverwarming die warmte naar één bepaalde richting stuurt.

 

Heatstrip elegance

 

Meer weten?

Bent u op zoek naar infrarood terrasverwarming en twijfelt u over welke soort het best bij uw situatie past? Wilt u graag een persoonlijk advies of wilt u de warmte ervaren van onze Heatstrip heaters? Kom dan eens langs in onze showroom voor een persoonlijk gesprek en bekijk zelf onze bijzondere producten. Hier zult u zeker vinden wat u zoekt.