Gratis bezorgd vanaf 99 euro Levering binnen 1 tot 3 werkdagen Beoordeeld met 9.4 / 10 30 dagen bedenktijd

Welke betaalmethoden zijn er?

Bij ons betaal je veilig en gemakkelijk. Wij bieden je graag een ruime keuze aan betaalmethoden aan. Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving! Hieronder een korte toelichting:

Let op: wij zullen nooit d.m.v. Tikkie om een betaling vragen.

iDEAL

iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor Nederlandse consumenten. Het is veilig en de betaling wordt direct verwerkt. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kan je zonder dat je jezelf apart hoeft aan te melden direct gebruik maken van iDEAL. Je hebt dan alleen de inloggegevens van je eigen internetbankieren nodig en de rest wijst zichzelf.

- iDEAL is net zo vertrouwd en veilig als je eigen internetbankieren.
- iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
- Snelle manier van betalen waardoor je bestelling direct verzonden kan worden.
- Betalen met iDEAL is bij ons geheel kosteloos!

Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact / Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Bancontact / Mister Cash, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betaal direct online via het Bancontact / Mister Cash systeem van Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Simpel, snel en veilig.

De betaling is direct bij ons binnen waardoor de bestelling binnen 24 uur verzonden kan worden.

- Mister Cash is net zo vertrouwd en veilig als je eigen internetbankieren.
- Mister Cash wordt ondersteund door alle grote Belgische banken.
- Snelle manier van betalen waardoor je bestelling direct verzonden kan worden.
- Betalen met Mister Cash is bij ons geheel kosteloos!

Creditcard

Je kunt bij ons betalen met je MasterCard of VISA creditcard. De gegevens vul je in over een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcardbetaling is vrijwel direct verwerkt zodat we je bestelling direct kunnen verzenden.

Maestro

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van Maestro, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

PayPal

Paypal is een veilige en zeer eenvoudige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Via Paypal betaal je via je bank, creditcard of je tegoed op je Paypal-rekening. Aan een Paypal account is een bank- of girorekening van je eigen keuze gekoppeld. Je kunt vanuit je eigen bank of giro geld bijstorten op je Paypal rekening of ontvangen geld van je Paypal rekening terugstorten naar je eigen bank- of girorekening.

Wanneer je een aankoop doet op het internet hoef je met paypal alleen nog je E-mail adres en je wachtwoord in te voeren en je bestelling is betaald. Paypal zal dit later van je account afboeken. Indien je paypal saldo op nul staat zal paypal dit van je gekoppelde bankrekening afschrijven.

Afterpay

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je na 3 dagen per e-mail een digitale factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van € 350.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Voor deze betaalmethode wordt een toeslag van €0,99 in rekening gebracht.

Achteraf betalen met Afterpay is helaas nog niet mogelijk voor Bedrijven.

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
2. 1e betaling & verzending:Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
3. 2e & 3e betaling:Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenommeerd Duits keuringsinstituut m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). Dit betalingssysteem wordt veel gebruikt in Duitsland en is vergelijkbaar met het nederlandse iDEAL.

Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt automatisch een verbinding tot stand gebracht met je online bank. De betaling zal dan ook direct worden verstuurd. Je betaalt dus eenvoudig in je eigen vertrouwde bankomgeving en een apart SOFORT-account is niet nodig.

De voordelen:

- Gegevens worden zoveel mogelijk voor je ingevuld: Alle gegevens die nodig zijn om de betaling te verrichten, zoals het bedrag, de ontvanger en het rekeningnummer, zijn al op het formulier ingevuld.
- Gemakkelijk: Je kunt direct betalen tijdens je bestelling. Je hoeft niet apart naar de website van je bank om de betaling te doen.
- Snel: Je betaling kan direct worden verwerkt.
- Net zo veilig als online banking via je eigen bank.

Overboeking

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan je de betaling aan ons voldoen door middel van een overschrijving.

Wanneer je kiest voor deze betaalwijze, dan ontvang je de betalingsinformatie direct op je scherm of per e-mail. Nadat de order is betaald, kunnen wij je bestelling direct naar je versturen. Houd er rekening mee dat deze betaalwijze normaliter dus enkele dagen in beslag neemt. 

Zelf vooraf overmaken

Als je kiest voor deze betaalmethode, dan kan je het bedrag vooraf via je eigen bank overmaken op onze bankrekening. Het pakket kan dan verzonden worden zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Je ontvangt van ons een Proforma factuur op je e-mailadres en betaalt deze met vermelding van het bestelnummer / debiteurennummer. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling zo snel mogelijk per DHL pakketdienst verzonden.

- Gemakkelijk en veilig zelf het bedrag overmaken via je eigen bank
- Vermeld het bestelnummer bij de overschrijving
- Houd rekening met een langere verwerktijd dan andere betaalmethoden (1-3 dagen)

Rekening Informatie

Je kunt het bedrag overschrijven op het volgende Rabobank rekeningnummer: NL38INGB0007565745 ten name van: K.P.K. Weert B.V.

Let op: Als je beschikt over internetbankieren van de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kun je ook met iDEAL betalen. Dan kunnen we je bestelling direct verwerken omdat iDEAL ons binnen enkele minuten kan bevestigen dat de betaling is gelukt. Ook iDEAL is geheel kosteloos in gebruik, er worden geen extra transactiekosten berekend.

Achteraf betalen voor bedrijven en instellingen

Uitsluitend voor bedrijven en instellingen leveren wij producten op rekening. Hiervoor gelden wel enkele spelregels:

- Je bent al klant bij ons
- Je kunt een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen dat niet ouder is dan 6 maanden

Verder ontvangen wij per bestelling graag een ondertekende inkoopopdracht op officieel briefpapier. Vermeld hierbij duidelijk:

- De artikelen of het offertenummer
- Het factuur- en afleveradres

Zodra de gegevens zijn gecontroleerd zal je bestelling worden verzonden. Je krijgt een betaaltermijn van 8 dagen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op voor de instructies

Kortingscode gebruiken

Ben je in het bezit van een kortingscode? Dan kan je deze in de winkelwagen invullen. De korting zal dan direct worden verwerkt waarna je met korting kunt bestellen.

Contact
Aan het laden...